Hei! (: Päätinpä sitten tehdä toisen LC:ni, koska edellinen ei enään innostanut, ja se jäi muutenkin ihan ulapalle, joten aloitin uuden. Toivottavasti nautitte neiti Von Grönlundin matkasta LC:ni maailmaan.

32.png
Hei! Tässä on Birget Von Grönlund, rikkaan perheen lellittykakara, joka päätti ja halusi
omaa rauhaa ja oman elämän, joten muutti Kaunialaan kauas vanhemmistaan.
Hän on perhetavoitteinen skorpionineiti, jonka mieltymyksiä ovat lihaksikkaat punapäiset miehet. Hän inhoaa löyhkääviä ihmisiä. Luonteeltaan hän on 6-5-8-3-3. Hänen toiveensa olisi, että kolme hänen lapsistaan valmistuisi stipendien kera yliopistosta.

27.png
Birget oli löytänyt tämän talon keltaisenpörssin sivuilta, eikä se näyttänyt sen paremmalta kuin kuvissa. Hän oli ihan tyytyväinen taloonsa, ja alkoi sitä sisustamaan saman tien, valitettavasti rahat loppuivat kesken, että tapetit ja lattialaatat jäivät ostamatta, sillä vanha asukas oli ollut liian sottainen, joten ne oli poistettu.

18.png
Birget päätti ruveta heti töihin, ja etsiä itselleen työpaikkaa, jotta elantonsa ansaitsisi, sillä eihän vanhemmilta herunut enää rahaa, eikä hienouksia, joita Birgetillä oli ollut koko lapsuus ikänsä. "Mikäköhän olisi se minun mieluisin ammattini?" Birget ajatteli lukiessaan sanomalehden vapaita työpaikkoja. Vihdoinkin tärppäsi, hän valitsi politiikkauran, toivoen löytävänsä sieltä elämänsä kumppanin.

9.png
Birgetin työt alkoivat vasta seuraavana päivänä, joten hän päätti lähteä kaupungille. "Mikäköhän oli taksin numero täällä päin?" hän mietti kuumeisesti, kunnes sai loppujen lopuksi soitettua taksin kuskaamaan häntä stadiin, josta hän oli kotoisin. Birgetin soitettua taksille, hän päätti vierailla Yöklubi Arkussa tsekkaamassa, onko siellä raavaita miehiä häntä viihdyttämään.

11.png
"Tässä on pöytänne, hyvä neiti" toivotteli Arkun hovimestari. "Kiitos". Birget tosiaan päätti jäädä syömään, koska tämän talon aterioita ja tarjoilijoita oli kehuttu oikein paljon. Palvelu oli viiden tähden luokkaa, ainakin kuulemma.

34.png
Odotellessaan Birget joi lasin vettä, kun tarjoilija oli tuomassa hänen lohiateriaansa, hän kompastui ja kaikki lensi Birgetin päälle. Neiti riemastui "Jaa, täällä viiden tähden palvelua, minä häivyn." "Anteeksi, neiti. Saatte aterian ilmaiseksi, minä maksan! Älä vain kerro pomolle, tai saan potkut, ja minulla on 6 lasta elätettävänä." Birget tokaisi "Tuo lohiateriani äkkiä, niin en puhu mitään. MUISTA TUODA SE VAROVASTI".

8.png
Birgetin maistellessa lohiateriaansa ja miettien tulevaa sulhasehdokasta, hän päätti lähteä tsekkaamaan toista yökerhoa, jos sieltä vaikka tärppäisi, sillä Arkussa oli vain vanhoja ihmisiä viettämässä iltaansa, Miksi Birget tuhlaisi sitten aikaansa?

1.png
Hän matkasi kuuluisaan Bileys Pureukseen! Hänen oli ihan pakko poseerata liekkien edessä, sillä hän oli aina pienenä halunnut malliksi, mutta ei saanut/saa sitä koskaan toteutettua vaikka pystyisi, mutta ei häntä kiinnosta enää kakskymppisenä ruveta malliksi.

36.png
Tilattuaan paukkunsa, ja jonkun varastettua sen, Birget päätti mennä tanssimaan ja odottelemaan, jotta tuleva sulhasehdokas saapuisi näköpiiriin.

10.png
Katseltuaan hieman ympärileen, hän huomasi komian nuorukaisien tanssivan baaritiskin läheisyydessä. Hän huomasi, että mies oli samalta työpaikaltaan, tosin hän oli siellä tuomarina. Birget päätti mennä tekemään tuttavuutta :)

26.png
"Hei, olen Birget :)" kertoi miehelle tämän mennessä juttelemaan hänelle.
"Hei Birget!  Minä olen Kilian." mies tokaisi. "Olemmeko kenties samalla työpaikalla töissä?" Kilian kyseli innokkaasti. "Olemme, aloitin työt siellä vähän aika sitten, kun muutin Kaunialaan." Birget vastasi iloisena ja samalla ajatellen, että tästä voi syntyä jotakin.
"Mutta minun on mentävä, työt alkavat aikasin aamulla, joten jos soittelisimme huomenna?" Tokaisi Birget, vähän murtuneena. "Kyllä se käy." Kilian vastasi ja jatkoi tanssimista, Birgetin kävellessä taksia soittamaan.

20.png
Birgetin nukuttua hyvin yönsä, ja ajatellen vain itseään, oli aika aloittaa työt Kampanjapäällikkönä.

24.png
Hän päätti rentoutua ja lukea mielenkiintoista kirjaa, joka kertoi kahdesta pojasta, jotka joutuivat Battle Royal-kisaan, josta molemmat selvisi hengissä tapettuaan luokkakaverinsa ja karattuaan saarelta. Taisi olla mielenkiintoista luettavaa :)

23.png
Birget pomppasi sängystä ylös, ja laittoi itseään kuntoon. Ketähän hän mahtaa odottaa kylään?

33.png
Kiliashan sieltä tepasteli pihamaalle, jaahas näin kiihkeä tunnelma heti päällä ;)

37.png
Kilias muutti taloon, ja toi mukanaan 18 000§ taloon. Hän on tiedetavoitteinen jousimies, jonka mieltymyksiin kuuluu löyhkääminen ja silmälasit. Inhokki on taas lihaksikkuus. Eli päinvastoiset kuin Birgetillä. Mies on luonteeltaan 2-3-9-7-4, ja ammatiltaan Tuomari.
Kilias koki muodonmuutoksen muutettuaan taloonsa, hampputukka ja rumat rillit heitettiin roskiin, ja hiuksia siistittiin.

38.png
Sitä sitten on näköjään kokeiltu uutta sänkyä :)

Tuleeko ensiosassa pienokaisia taloon, menevätkö he jopa naimisiin asti? Siitä saat lukea ensiosassa :)

Tein muuten tätä osaa kaksipäivää. Niitä kuvia oli aika paljon, mutta niitä tuli karsittua. Toivottavasti on mielenkiintoista luettavaa, sillä suomenkieleni ei ole sujuvaa (vaikka suomalainen olenkin).